Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Forside

Norskproduserte Geniox-aggregater fra Dal i Eidsvoll, nå tilgjengelig med EPD miljødokumentasjon.
  • Ventilasjon

Systemair ruller ut EPD-er

Systemair har allerede publisert de første EPD-ene for ventilasjonsaggregatet Geniox, og ruller nå fortløpende ut miljødeklarasjonen på flere sentrale produktfamilier. Aggregatet leveres i 11 ulike størrelser med kapasiteter fra ca. 2 000 – 35 000 m3/h, og er egnet for komfortventilasjon i alle typer nybygg og rehab-prosjekter. 

Armaturjonsson har tatt et solid grep innen smartstyring av boliger, rettet mot VVS-bransjen, og det vil jevnlig komme nye komponenter og produkter i sortimentet. Et system prosjektleder Jørgen Sæther Hermansen hos Nordheim VVS for lengst har trukket til sitt bryst. – Spesielt på hytter som ofte står uten tilsyn i lange tider, er det viktig å ha smart overvåking av varmeanlegget, påpeker han.
Annonsørinnhold
Smarthussystemet Arjonsmart fra Armaturjonsson:

Løste hyttekundens krise med Arjonsmart

Da det meste av det tekniske anlegget var frosset i stykker på hytta på Geilo, tok den fortvilte kunden kontakt med Jørgen Sæther Hermansen hos Nordheim VVS. Løsningen ble smarthussystemet Arjonsmart fra Armaturjonsson, som både har gitt hytteeieren et velfungerende anlegg og full kontroll over alle funksjoner via en app. I tillegg blir hun varslet på mail og SMS ved strømbrudd og temperaturavvik.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283