Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Forside

Lasse Ødegaard, partner og medgründer hos Advokatfirmaet Berngaard, er med under VVS Ekspertens kompetanseuke for å opplyse medlemmene om viktigheten av å vite hva de egentlig skriver under på ved kontraktinngåelser. – Ofte er det juridiske spissfindigheter det er vanskelig å forstå, derfor er det viktig å bruke en rådgiver som har erfaring på området.
  • Aktuelt
Advokat Lasse Ødegaards klare råd til rørleggerbedriftene:

- Vit hva du signerer på – eller søk hjelp!

- Pengene sitter hardere, og det er et stadig tøffere klima i byggebransjen. Og når hovedentreprenøren (HE) sliter med å få betalt fra byggherre, så snur HE seg rundt til underentreprenøren (UE) og prøver med alle triks i boka for å forsøke å få redusert summen mest mulig. Derfor er det viktigere enn noen gang å vite hva man signerer på. Er du usikker, søk hjelp hos noen som kan det, sier advokat Lasse Ødegaard, partner og medgründer hos Advokatfirmaet Berngaard. 

Fra venstre: Daglig leder i FLOW Klima Oslo Mathias Spolén Erstad og Patrik Pantazar med rykende ferske ISO 9001 og 14001 sertifikat.
Annonsørinnhold
FLOW Group:

- Vi erkjenner viktigheten av å jobbe mot en mer bærekraftig fremtid

Som en seriøs aktør innen teknisk infrastruktur for bedriftsmarkedet i Norge, tar FLOW Group sitt ansvar for bærekraft på alvor. Bærekraft handler ikke bare om miljømessige hensyn, men også om økonomi og samfunn. Derfor har vi implementert en helhetlig tilnærming som integrerer bærekraft i alle våre operasjoner og tjenester.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283